sholgersson

Alla inlägg den 6 april 2014

Av Sofie Holgersson - 6 april 2014 18:58

Helgen har det hänt mycket.
Började med att jag gav mig på hantverksjobbet. Börjat spacka igen spikhål i alla lister siöom vi sagt sisådär 5år.. Sen han jag även mål lite lister i badrumemt ett lager i alla fall.
Sen var jag dö i hela kroppen.
manen min kom hem hefter att sovit i bilen ö er natten. Så nu skulle han ta helg.
Jag är lite små irriterad på många små saker och det blir ofta att jag lagra massor med ilska i kroppen och hinken rinner över ibland och då kommer amlt från flera månader tillbaka. Ibland blir det inte bra. Måste lära mig att säga till direkt i vissa lägen.
Lördagen var det Handbollsavslutning för min lilla tjej. Så himla duktig är hon, blixter mallig för sin medalj hon fick.
lyckades även få en resa bokad och betald av svärmor:) nu är det träning på hög nivå som gäller för att lära mig hur mycket jag orkar och klara av. Lära mig hitta min balans.

Eftermiddagen bestod av en kusin/släktträff hos min mormor. Det var riktigt roligt och alltid lika kul att träffa alla. Min mormor hade avanserat sig mycket hon bjöd på tacos lite imponerande. Blev många goa skratt., även lill morfar fick vi dit en runda.

Idag har det blivit en sväng till stan för lite handling. Lykades även köp ny porslin av min kusin på en loppissida så de hämtade vi hos farbror idag. Alltid lika kul att träffas:) synd bara att man inte träffas oftare vi bor ändå i samma by..
Sen har jag passat på att baka lite fika.

Dottern och jag har börjat tona en bil åt en kompis:) jag tycker det är rikigt roligt. Däremot få jag acceptera att det kommer ta längre tid för min kropps skull:/
Moa passade på att hjälpa pappa tbätta bilen med en vatten spruta lättroad...

Imorgon är det måndag och mycket som skall hända hål en tumme för mig lite extra under dagen åter kommer imorgon med varför?

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll med nära och kära.
Glöm inte lämna ett ? att ni varit här lika kul varje gång.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards