sholgersson

Alla inlägg den 11 augusti 2013

Av Sofie Holgersson - 11 augusti 2013 12:35

Igår blev det att gå upp hyfsat för att mannen skulle jobba en sväng. Så man passade på att fixa lite frukost till familjen. Moa åkte med sin pappa så säger hon att mamma kan få lite lugn och ro en stund. Innan Moa och Daniel skulle åka kom svåger min med hunden förbi Moa blir alltid lika glad åt att Sigge kommer hem. Sen spenderade jag min egentid ute i solen på altanen jobbar på solbrännan nu när jag kan komma ut och njuta. När mannen och dottern kom hem hade de köpt med lite fika. Så vi åt lite smörgås och kall dricka.
Moa och jag gick och duschade efter fikan för att göra oss för 70 års kalas för min mormor. Moa blev så somrig och fin och hör och häpna hon hade en rosa klänning på sig. Min dotter är en fantast till blå så det brukar alltid vara blått.. Jag hade en silver klänning.

Vi åkte ut till Johannishus till min mormor för hon bjöd på middag som bestod av lax,potatis, fläskfilé, sås, sallad m.m så gått. Jag fick bara lite ont och fick sätta mig på golvet. Tycker fortfarande det är jobbigt när det händer bland folk och då spelar det ingen roll om vem det är som runt mig. Moa gick ut och hämtade Daniel av ren atomatik. Denna godongen som är så mån om sin mamma. Sen blev hon bekymra för hennes mamma kunde inte hjälpsamhetens ta mat men tur att hennes mormor fixade det.
Min tallrik blev det bara lax och sallad. Men Moa åt som bara den två stora portioner blev det för henne.
Min kusin, morbror, hans fru, min svåger, alla mina syskon, mina föräldrar och min mormors gubbes syster med man var där. Vi var ett trevligt litet gäng. Vi skrattade riktigt mycket. Mormor passade på att mobba mig när jag var yngre så trodde jag på att mormor bara var 27 och då kan mamma varit över 30.. Jag vet inte hur st fick ihop det då.. Men så kommer fram att min kusin Andreas trodde att mormor skulle gifta sig med Elvis det tyckte såg nog var värre. Vi kom överens att allt ligger i mormors sida släkten.. Vi åt tårta med färska hallon på. Moa ville bara ha grädde och hallon detta barn.

Vi fick även ställa oss upp och sjunga för gamlingen. Mormor hade hoppats på att slippa det.
Mormor och de hade fixat lite ute lekar, hästsko kastning, bollekar m.m

Så det vara bara att låna en kofta och en filt av mormor och hoppa sig ner till gräsmattan för att vara fottograf åt Janne. Barnen hade jätte kul även morbror Jimmy. Min kusin försökte stå på händerna det var en syn för mänskligheten. Lite små klumpig. Mina syskon ställde sig som små apor utan några problem.

Men lite impad blev jag när morbror kunde jula det trodde jag inte om honom.
Så vi konstaterad att Jimmy är som en liten apa och sen läste vi på baksidan av zoo asken barnen fick så passade det ännu mer in på apan Jimmy.

Vi hade en trevlig kväll och när vi kom hem somade vi på soffan.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards