sholgersson

Alla inlägg den 4 augusti 2013

Av Sofie Holgersson - 4 augusti 2013 21:00

Min man fick ett ryck häromdagen och undrade om vi inte kunde lyckas dra ihop en kräftskiva på knappt 2 dygn.
Vi gjorde en ren chansning och fick en helt otroligt trevlig kväll här hemma på altanen.
Vi har lärt känna under sommaren ett jätte trevlig par från Kristianstad vars mannen oxå är lastbilschaufför, sen Marie och Larsson fick med vara med på ett hörn.
Larsson och Daniel började lördag morgon med att skriva lite lastbil här hemma. Larsson har äntlig fått en egen bil som han ville ha lite hjälp med att lägga lite kärlek på. De höll på som bara den i den otroligt varma solen. Men inte ännu den stoppade två lastbils tokiga män. Men det blev ett ex antal pauser för de på grund av värmen!

Marie och jag drog till stan för att handla in till en kräftskiva samt lite grillning. Vi passade på att ta det lugnt det var ju helg inte stressa då. Vi stannade på ÖB och hittade lite billiga fynd sen blev det en sväng till systemet varför inte inviga altanen med lite fin dricka, Daniel ville ha öl i glasflaska och jag passade med på att ta någon cider och en flaska vin. Jag började as garva för jag konstaterade att min huvudräkning inte riktigt var med mig får skylla på solsting. Jag bara diffade på över 100kr jag trodde allt skulle gå på över 100kr mer än vad det gjorde. Jag säger inget men roligt hade vi allt.
Maxi blev det sen för att handla lite kex och ostar, något att grilla och självklar kräfter samt räkor. Sen blev det hem och plocka upp allt och börja förbereda för att Jessika och Tobias från Kristianstad skulle komma på fest.
Men innan dess blev det en glass i solen ihop. Glassen bara rann sp varmt var det men min kropp gillar värmen:)
Tobbe och Jessika kom alltid lika trevlig att träffas. Vi grillade och åt så det kändes som man skulle spricka.
Jämt fördelat med matlagningen!

Moa lyckades lura upp Jessika på studsmattan man kan undra vem som hade roligast.
Blev även en omgång klubb killarna mot tjejerna och vilka van jo självklart vi tjejer:)
Vi duckade fram kräfter och kex,ost med mera. Det känndes som vi gjorde inget annars än att äta men alla var mätta och nästan rullade framåt. Såg ut som jag åt hur mycket som helst men jag skalade till Moa och Jessika oxå:)

Min älskling i mina glasögon och jag:)
Så lik sin mamma. Kul när även hon vill göra sig i ordning!

Framåt kvällen kom även det fin besök min syster och man kom en sväng alltid lika trevligt att träffas Moa blev helt galen och bara kör med sin moster för fullt och min syster är inte den som är den hon lydde Moa fullt ut.
När alla åkte så somnade Daniel som en stock jag har sovit totalt 3 timmar i natt varit som om jag haft feber bara runnit av mig så äckligt.
Så jag ljuger om jag säger att jag är pigg nu.
Larsson kom en sväng idag för att hämta sin lastbil så Daniel och han fortsatte att fixa lite. Jag har mesta dels varit sängliggandes men tack vare att min älskling gjort altanen och att vi fått möblemanget svärmor och de hade har jag kunnat ligga i soffan på altanen istället för inne.
Blev mycket nys med min ängel. Även en frukt fika.

Mys ihop i soffan med Moa:) ? i mängder!

Jag är lite avis just nu svärmor och de sitter på planet ? på vägg till ukiet som Moa säger. Två veckor i lugn och ro och slippa alla måsten bara njuta. ??
Tack alla för en jätte trevlig helg.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards