sholgersson

Alla inlägg den 6 augusti 2013

Av Sofie Holgersson - 6 augusti 2013 10:48

Igår vakande vi tidigt och började morgonen med en massa mys på hög nivå.
Vi åt en bra och stadig frukost sen blev det tv en liten stund för att ladda batteriet för att åka på utflykt ihop med Linn och Ebba.
Jag passade på när vi ändå satt där att fixa naglarna för det är en sak jag älskar att göra för mig själv och självklart nu är jag börjat få tillbaka min längd i naglarna.
Linn och Ebba kom kring lunch och hämtade oss och vi begav oss till wämöparken i Karlskrona för att bara njuta av miljön och även låta baren kolla lite på djuren. Linn är så lätt att han med att göra och det är så skönt att hon acceptera min situation att behöva knuffa på mig i en rullstol.
Barnen testade ett Fia med knuff utomhus så härligt att se de bära omkring på de stora pinnarna.

Uppe på minizooet hade de mest roligt när de kollade på alla djuren. Men lite besvikna blev vi för att de lovade fler djur på hemsidan ön vad som fanns. Härligt att se Moa vara så glad och hon gillar att kolla vad Ebba gör som bara är 1,1/2 år men Moa gillar små barn. Ebba blev först rädd för kaninerna men hon skulle pussa jätterna.

Moa blev rädd för jätterna fört för de hoppade upp på staketet när hon stod där vid. Men sen blev det bara kul.
Barnen fick se grisen Julia som var gigantisk
De satte sig vid Blekinge ankan.

Efter att vi gått där uppe en stund till och med jag fick lite träning. Mycket roligare och träna utomhus. Så blev det ner till kaffestugan och ta fika och barnen fått varsin glass så blev det en lyx Sake på Max super god men fy vad mättande.

Hemma var jag helt slut för blev ganska smycket träning för min del i parken.
Tack Linn och Ebba för en toppen dag i wämöparken:)
Moa och jag var de ända som åt mat hemma så jag passade på att göra ost sås till mig och köttfärssås värmde jag till henne och pasta till.
På kvällen somnade Moa utan något att titta på för hon bråkade så med mig när vi kom hem så hon fick inte ha sin platta och kolla på men teg tog inte lång stund förrän hon sov. Jag hjälpte mannen att sätta halsduk i lastbilen på hans bord.

Sen blev det soffan och varg verum ifrån gårdagen.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards