sholgersson

Alla inlägg den 2 augusti 2013

Av Sofie Holgersson - 2 augusti 2013 19:59

Igår blev det en runda till Börjes i Tingsryd för att bara komma iväg en sväng. Moa blev jätte glad för hon handlade kulor till sig själv. Så mallig första kulorna hon själv ha handlat. Blev även en fika när man ändå var där.

På eftermiddagen kom Elias hit för han skulle vara här hans föräldrar jobbade och Moa ville leka. Det blev även hennes första övernattning av kompis så mallig liten tjej idag. Man märker knappt av de två för de busar så mycket. Till kvälls mat blev det en räcksmörgås från Börjes för det handlade vi med hem.

Bägge två sov i moas säng och det gillade de.

Idag har jag varit ganska stilla för ovanlighetens skull. Jag har fått ha mycket värme min kropp har gjort riktigt ont. Men bara att bita ihop och hoppas på teg bättre.
Barnen har sprungit i moas blomma idag och jag har skrattat. När han skulle hem blev det en snabb solning ihop med Diana.
Jag har mesta dels suttit på våran fina altan och njutit av solen pga värmen är helt underbar.

Längtar tills imorgon då kommer det vänner från Kristianstad & kalligne hit för vi skall ha par middag eller rätt och sagt lite kräftskiva. God mat och gått att dricka samt trevligt umgänge kan inte bli bättre.
Mannen trimma och skall klippa gräset dottern har sådan energi att jag undra om vi åt samma mat innan.
Nu springer hon efter pappa som klipper.. För den energin ville jag med haft.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards