sholgersson

Alla inlägg den 9 augusti 2013

Av Sofie Holgersson - 9 augusti 2013 12:16

går var en dag med mycket energi. Det öste ner ute så jag valde att börja sortera lite papper och jag säger bara det att det finns mycket mycket mera som skall sorteras. Men jag började i alla fall. Passade även på att tvätta rent lite kläder för tvättkorgen var full. Känns så mycket bättre att jag har startat maskinen än att det alltid annars är mannen.
Igår åt jag något var tredje timme och det känndes bra måste bara handla hem lite mera mellanmål för det finns det inne så gått om här hemma.
Frukosten blev havregrynsgröt med kanel och blåbär så man fått i sig en rejäl och stabil frukost.
Middagen igår åt Daniel och Moa för fullt stek ned potatis och sås. Moa åt två portioner.

På eftermiddagen fick vi lite besök Lina och Teo kom hit på lite fika. Moa och Teo sprang omkring överallt och hade sådan energi. Lina och jag har alltid lika trevligt när vi sitter och prata. Igår pratade vi mycket om våra små troll hur sommaren har gjort att det vuxit och pratar mer blivit mera självständiga m.m
Linas lille pojk blir 3snart och han har fått glasögon tycker Moa är intressant för hon undrar om hon med kommer behöva det för hennes mamma har det men vi får se.

Jag har även börjat skriva om hur min sommar har varit i största allmänhet. Både bra och dåliga saker.

Har även bestämt mig för att samla ett gäng tjejer här hemma i nästa vecka och visa mina smycken jag gör för att få lite mera inspiration att göra mera. Men det är så tråkigt att göra smycken och bara lägga på hög. Sen är det ett perfekt tillfälle att få ihop ett gäng tjejer och ha lite trevligt en stund.

Inatt har inte sovit så bra somnade vid 02.45 så segt för när jag vakande vid 7 var jag jätte trött och ville allas annat än gå upp.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards