sholgersson

Alla inlägg den 30 september 2013

Av Sofie Holgersson - 30 september 2013 09:44

Har skapat en ny blogg med enbart bilder och beskrivning på mina smycken samt vad jag tar för dem om det är någon som vill beställa.


http://sofiessmycke.bloggplatsen.se/


Gå gärna in och kolla:)

Av Sofie Holgersson - 30 september 2013 07:49

Igår var det söndag och familjen Holersson var fullt igång och spenderade dagen utomhus till 80% i alla fall.

Vi började med att äta en sen frukost för vi vaknade väldigt sen och det var väldigt behövligt. Sen blev det att jag gick en sväng med stavar och det känndes bättre än vad det gjorde i veckan men jag har fortfarande svårt att ha stavarna så långt bak att jag skall pendla 20 över och 20 i med armarna. Sen föklarade sjukgymnasten att vi skulle spänna lillfingret när vi tryckte bak armen och det känns nu kan jag nog säga Men skönt när man lyckas träna armarna med för det behövs. Jag har börjat tänka mera medvetet på hur jag gå var det känns att vara mera inne i det jag gör. Men om jag får välja så är musik det bästa att bara lyssna för så är jag mera inne i det jag gjorde. 

När jag kom hem blev det en runda ner till stan och jem och fix för att handla lite pensar för att fortsätta hjälpa mannen att måla på hans slääp. Nere på jem & fix så berättade jag för Moa att jag hade jobbat där för länge sedan inann hon kom och hon tyckte att det var knasigt. Sen skakade hon på huvudet och sa att det var busigt.

När vi hade varit på där blev det en sväng till willys för de hade billigt kaffe och daniel villa he sina rågskorpor. Men när vi parkerade insåg vi att ronneby hade fåt pingviner i stan och det passade moa på att utforska lite. Hon blev först rädd för de och sedan tyckt hon det var spännande.

     

 När vi kom hem blev det att äta lite lunch vi fick även lite sällskap av min syster. Moa blev så glad att moster kom. Tycker hon kämpar på bra hon har klarat halva tiden nu och bara fortsätter för fult med att kämpa på. 

Blev lite armtärnng med av Sanne hon tränade med Moa. 

  

När syster min gick så blev det att vi målade lite fälgar på Daniels lastbilssläp till och med min lilla ängel hjälpte till att göra det. 

  

Sen gick jag in och gjorde söndagsmiddag och det blev söndagsstek som serverades hos fam Holgersson. 

Under tiden maten blev klar så passade jag på att fixa lite i sovrummet och bäddade rent i sängen så skönt att gå och lägga sig ny duschad i rena sängkläder. 

Se åt vi en god middag ihop. Och det uppskattades av alla i familjen Moa åt som en hel häst.

Efter maten tog jag och moa våran eftermiddags promenad och det gick jätte bra hon lyssnade denna gngen jätte bra på mig och det känndes bra o jag sakll gämföra med hur det gick dagen innan inte alls vill säga.

VI kom hem och jagg bad om hjälp hör och häpna hur nöjd med med det som helst. Jag bad Daneil fixa med att dammsuga huset och inte bara försökte göra det själv. Sen gick vi alla och duschade.

     

Där efter blev det mys med alla innan daniel skulle åka. Moa somnade först efter det att hon lyssnat på sin nallepuh saga tog inte 5 min sen sov hon som en stock. När den lille somnade så åkte Daniel han skulle spendera natten i Malmö i lastbilen så jag fick egentid med levande ljus och bara tv försökte komma till ro men det var jätte svårt för många tankar snurrade i huvudet. 

Jag började även fundera lite på allat annart runt omkring allt. Har många bollar i luften för tillfället känns det som. 

Sen blev det att krypa ner i sängen och försöka sova. Jag har inte sovit många timmar, moa sovit oroligt och min kropp har värkt som bara den.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards