sholgersson

Alla inlägg den 23 juli 2013

Av Sofie Holgersson - 23 juli 2013 23:39

Idag ha det inte varit en toppen dag mycket vila på hög nivå. Fick fråga om vi ville med till brunnsbadet men kroppen fixade inte det idag.. Daniel har legat iväg i natt så den lille madammen här hemma passade på att sno pappas plats i sängen:) så mysigt att faktiskt mysa med henne. Daniel kom hem hyfsat tidigt idag han och Moa drog ner och handlade lite virke till våran altan. Sen blev det en sväng och hämta en bil till Moa tyckte det var dax att hon med får en bil. Och då passad vi på att prata med Sanne och Kenta en stund alltid lika trevligt. Ungarna ritade med kritor på asfalten och man blev nostalgisk för det kom jag ihåg att man gjorde när man var liten. Undra bara vem som hade roligast:) mamma Sanne eller barnen:) måste träffas snart och prata lite.

Sen blev det hem och hjärtat mitt började med att bygga så himla duktig är han. Tur att hans chef kom en sväng och lugnade ner han. Han hade nog målat upp en annan bild i huvudet på hur det skulle se ut under pappet. Hur plintarna skulle vara. Innan hand chef kom hit så blev han sittandes och bara stirrade sen kom det bara att han skulle riva allt om Linus skulle säga att plintarna inte var okej. Men Linus bara skrattade och sa att det var bra och att det blir så när man gjuter... Men en annan var lite osäker på vad man vågar säga till han när han blev sådan. Men nu har han även börjat lägga nästa laget så sen är det trallgolvet som är på tur och det är väl planer att det börjar komma upp i helgen. Men jag kan bara säga att jag är super stolt över han att an kämpar på oh bygger fastän han inte är utbildad till snickare men det ligger i generna:)
Blev grilla en korv med svärfar och familjen som kom en sväng och busade en stund!
Nu sitter jag med värme och skall snart ta mig in i sängen medans restan av familjen ligger och sover den ena i sin säng och den andra på soffan bredvid mig hoppas jag lyckad få in han i sängen han sover bättre där.

God natt världen och hoppas att eran dag varit bra.
Lämnar gärna en kommentar alltid kul att läsa.
Om folk som följer mig?

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards