sholgersson

Alla inlägg den 2 juli 2013

Av Sofie Holgersson - 2 juli 2013 12:04

Som många har fattat är jag jätte besviken. Jag fick beskedet igår angående färdtjänst och jag har blivit nekad..... Så idag kunde jag inte fullfölja min träning pågående av att jag kunde nye trolla med knäna. Sjukgymnasten måste skicka in ett intyg till dem för att jag skall kunna åka och helt plötsligt kommer resan kosta mig 120kr tur retur istället för 40kr skillnad ja men vist var det så att vi sjukskrivna är ju miljonärer och älskar att kasta pengarna omkring oss. Tycker väl att text finns både ett och snart jag kan lägga pengarna på och inte bara färdtjänsten.

Helgen har varit toppen.
Fredagen började med att ta en obligatorisk fika i stan med Marie alltid lika trevlig:) denna gången läxade vi till att och tog bilen ner för vi lämnade Moa på dagis. Sista dagen för hennes ena fröken som skulle gå i pension och Moa hade med paket till henne! Vi tog även med barnen på eftermiddagen till torget för att njuta av en glass. Kvällen när våra män kommit hem från jobbet blev det en kebabtallrik på stan sen gå runt bland bilarna på crusingen i stan:) alltid lika trevlig att träffa folk. En bekant trubadur spelade inne på via venettor och där hamnade vi en stund Moa var över lycklig hon fick önska Pippi.

Lördagen blev seg start efter 2-3 timmars sömn. Vi plockade lite hemma sen beslöt vi oss att för att göra en utflykt till Tingsryd blev en sväng till hammarplast sen blev det en fika på Börjes en billig räkmacka ihop med Marie, Larsson och barnen. Hittade även en present till svärmor så fina saker ett finns. Stannade till hos Linus och Diana där Moa stannades för att leka en sväng. Vi tömde Daniels garage för det är uppsagt. Sen murade han lite hemma på trappan. Vi hämtade Moa och begav oss till mina föräldrar en sväng. Kan väl säga att det har varit en tuff dag mycket farande och knappt varit hemma så vad det var skönt att bara sätta sig i soffan och inte göra något är vi väl kom hem.

Söndagen fyllde svärmor år och hon firas med att bjuda på middag och underbart god tårta mums. Kroppen ville inte så mycket som jag ville utan ett blev halvsegt allt. Men än en gång grattis på födelsedagen Annette och Jimmy :)

Igår var Moa hemma för vi fick fin besök:) lina och Teo kom och ungarna busade för fullt med varandra. De hade knappt tid att sätta sig och fika.
Jag var smart så jag hade gjort maten under förmiddagen så det var bara att värma på. Skönt med enkelhet ibland.

Och idag vaknar man med svullen läpp.....

Ha en trevlig tisdag där ute:)

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards