sholgersson

Alla inlägg den 22 juli 2013

Av Sofie Holgersson - 22 juli 2013 20:55

Nu är det på g och det känns bra. En annan sitter och skrattar åt manen här hemma för alla dessa kommentarerna som kommer. Han är ingen byggare han är en chaufför det har man fått höra några gånger men jag tycker det är starkt jobbat av han ändå. Tycker det inte känns bra att bara sitta och titta på jag hade velat kunna göra mera men jag vet att manen inte begär det av mig.
Jag hade fått order att sitta och ta det lugnt så det höll jag också.
Altan bygget tog snabbt fart och tiden bara sprang iväg. Alla baren badade och hoppade vart annart men kul hade de. Knappt de han med en fika paus för hoppa och bada var viktigast. Jag fattar inte hur de kunde bada i iskallt vatten men det var så varmt ute så de behövde svalka ner sig rejält.
Altan bygget blev mera gjort än vad det var planerat från början till och med gjutningen. Så nu är de väntan på att betongen torkat som är nästa steg. Kvällen avslutades med grillning och trevligt sällskap ett par kompisar tittade även och åt med oss.

I söndags var Daniel varit iväg och dottern och jag har haft spa tid. Vi har haft fotbad, smörjat in fötterna och målat naglarna:) så mysigt att Moa somnade.. I går kände jag mig så glad för jag har kunnat hjälpa till. Idag var det sax att vattna betongen i mängder så det har jag hållet på med lite hela dagen vattna och vattna.. Blev en svängt till maxi och kolla lite sen grillade vi bara på lite korvar här hemma lagom enkelt.

Fredags kom min ena bror på besök han lekte för fullt med Moa då han stannade faktiskt kvar själv en stund. Jag lyckades skita ner barna så mycket så innan mina föräldrar kunde hämta bliv det att slänga in ungarna i duschen:) och jag har en lite känslig bror han ville inte lukta tjej.. Utan kille skulle det självklart dofta. Barnen var ute och gömde dig under studsmattan och inga vuxna fick veta vad de lekte sa dem.

Idag har Moa och jag bakat piroger och bara myst. Nu blir det lugnt för mannen i huset ligger i bilen inatt i Helsingborg så vi har det lugnt. Men vi saknar han.

Älskar min man och dotter? ni är mitt allt???

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards