sholgersson

Alla inlägg den 26 april 2013

Av Sofie Holgersson - 26 april 2013 10:52

Då har det redan blivit fredag igen och tiden bara springer iväg. 

Jag har varit inlagd måndag- onsdag igår var en mindre bra dag hade ont i ljumskarna. Men det var jag beredd på efter att de gjort undersökningen som de gjorde den påvärkade min nervskada. Så dosan går för fullt här hemma men så skönt att slippa ta all medecinering det är snart ett år sedan jag slutade ta regelbundet med medecin. Och den dagen kommer jag inte att glömma:) Jag vaknade upp ur en ständig nerdrågning och konstant trött och minnet var inte med mig. Är så skönt att bara ha vid behovs medecin och det kan gå veckor utan att jag tar någon tabblett över huvudtaget. Men sen finns det de dagarna det då kroppen måste få lite hjäkp med  läkemedel. Har tur att jag har hittat detta med värme för det hjälper att hålla huggvärken hyfsat en stund.


Igår så målades Moas nya leksakslåda en andra gång och färgen har hon fått välja själv och det blev blått hur kunde man ana det:)

 

Idag känner jag mig duktig maten  för ikväll är redan förbered bara att värma sen så nu kan jag ta helg. Har Moa hemma idag så vi har haft fredagsmys på hög nivå hon går här hemma och dansa och sjunger. Jag är så glad att jag har Moa och Daniel för de är värkligen värda att kämpa extra mycket för. 


Jag hoppas bara att lanstinget kan hjälpa mig med någon form av rehabilitering som skall vara lite mera intensiv för det behöver jag. Jag har börjat mera och mera på egenhand att försöka men man märker att benet inte hänger med så bra som jag vill. Men man kan inte ge upp jag måste fortsätta kämpa för att nu är vi inne på 5 månade med kryckorna och det ända positiva är att jag har fått armuskler:)


Idag får Moa och jag besök om en stund av Marie och det är alltid kul att träffas! Moa vill baka en kaka men vi är inte helt överäns om det ännu men det är så kul att hon är så stor nu att hon själv berättar vad hon vill göra och hur hon vill göra saker. 

I helgen är det koutsläpp i Bräkne-Hoby och om vädret tillåter det blir det en runda dit med Moa och Daniel annars är det inte så mycket planerat i helgen. Men det bruka fungera lite så här hemma att det kommer alltid saker som sak göras och det är bara att gilla läget. 


Hoppas att ni får en trevlig helg för det skall jag ha ihop med min familj  

 


Jag skall försöka stanna upp och njuta en stund och inte bara göra för att det är så man gör. 

Ni betyder allt för mig!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards