sholgersson

Alla inlägg den 21 april 2013

Av Sofie Holgersson - 21 april 2013 20:36

Denna helgen har varit så skönt väder solen har strålat på oss!
Idag har vi plockat ordning här hemma och fixat med all tvätt som bara legat nu i över en vecka;/ sen blev det en skön sväng i duschen. Gjorde oss klara för att packa in oss i bilen och dra ner till loppis i Brunnsparken. Där ner gick vi en sväng ihop med Larsson och Marie. Ett fynd hittade Moa en blå rya matta till sitt lekrum. Blev att vi tog en kaffe på maxi ihop innan vi begav oss hem. Hemma kom det fin besök min faster och kusin från Värnamo. Blev en trevlig stund i solen med massa prat. Moa blev glad fasters hund var med men hennes kommentar sen var att den var tråkig för den brydde sig inte om henne.
Mannen i huset gjorde en leksakslåda till Moas alla uteleksaker! Hon har fått hjälpa till. Sen kom beställningen på mål och rutschekana inte lätt med en bestämmande liten tjej.
Sen blev det att se till att ladda upp mig min stimulator som var tom så över 2,5 timme på laddning. Sen blev min eftermiddag inte så rolig batteriet i kroppen började bränna igen. Så ett smärtplåster fick Daniel sätta på;( och inte nog med det så blev ljumskarna ännu värre och allt slutade med att min älskade man fick bära in mig i sovrummet och här har jag varit liggandes.
Moa somnade tidigt brevid mig. Men vaknade nu och mars myser.

Så en sammanfattning av helgen en trevlig helg med goda vänner och faster/kusin mys. En liten bränna i ansikten lyckades vi oxå få. En sväng på loppis och massor läsande av journaler;( Även en trevlig sak planerad längre fram tack min goa svärmor med familj för att ni tänker på oss?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards