sholgersson

Alla inlägg den 31 juli 2014

Av Sofie Holgersson - 31 juli 2014 09:04

I Måndags började ett nytt problem eller vasd jag nu skall kalla allt. 

Innan Daniel skulle ååka till jobbe på kvällen så smällde det till i huvudet så pass högt att till och med daniel hörde smällen. Han beskrev det som när en flyga flyger in i en flyglampa så knäpper det till så lät de föklara han.  

Jag började fundera på om jag tappade mobilen efter som jag höll den i handen och skulle lägga den på bordet. Men huvudvärken kom som ett brev på posten. 

Som tur väl skulle Daniel åka och jag och Moa gick och la oss och tittade på film i sovrummet. 

Tur att jag hade min lilla hjälpreda som bäddade ner sin mamam med flin från öra till öra :)

Moa somnadde och jag strax efter men vaknade kring 00 igen och låg vaken till 03. då hade det värsta värken släppt var bara öm i huvudet precis som man är när man slagit sig. Men annars var det inget så. 

Tisdagen var helt som vanligt.  Jag var ute och körde bil hjälpte Lina med ungarna en  runda. Tog med Theo hem för mera bus. Ungarna och jag rensade och slängde massor med skräp. När Lina och de hämtade Theo så passade Moa och jag på att slänga skräp på återvinningen. Även Började tona våran bil. Filmen till rutona hade kommit. Så bra blev de små rutorna bak i alla fall. Sen sa min kropp lite stopp. Men skall fortsätta så fort jag kan. 

Igår vaknade jag till världens oväder och änn en gång smällde det till i huvudet :( Denna gången blev det suddigt för vänster öga och ögonlocket kändes som det hängde...

Blev ett samtal till vårdcentralen för att kolla upp detta. Men det blev remiss in till medecinakuten för att kolla vidare. Kom in 12.04 till akuten och fick göra CT skallle utan hittade fynd. Blev inlagd på MOA i väntan på ev LP undersökning.

Min Moa tyckte det var jätte kul att mamma var på hennes alldeles egna avdelning. Den lillla fisen passade på att åka och spendera natten hos Farmor sin. Så henne pappa fick sova själv hemma.


Väl uppe på MOA så var det såblev det stroke kontroller var 4 timmer hela natten. Blodtryck, temp, syre sättning samt rena gymnastik passet.

Jag fick ett nytt migrän liknande anfall inatt.

Blev att läkaren kom upp från akuten sen ny ct skalle och smärtlindring. 

Denna visade inget heller så det har beslutats att en LP finner de ingen mening med att göra. Jag har åkt på migrän och det kommer jag nog få leva med.  Måste få i mig något salt och söt i vätskan varje dag för alla ämnen i kroppen skull. 

Nu kommer jag få åka hem  efter ett dygn på MOA bara en vända i duchen först.

tack för mig.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards