sholgersson

Alla inlägg den 8 juli 2014

Av Sofie Holgersson - 8 juli 2014 01:52

I söndags kväll fick jag genom att sitta lustigt i soffan, riktigt jävla ont i mitt bäcken. Har aldrig kännt den smärtan. Försökte genom råd tidigare få allt på plats på egen hand men smärtorna var så jävla kraftiga att vi kunde inte röra sidan.. måndagen blev allt bara värre vid rörelse kändes det hemskt.
Ringde hur många som helst för att lyckas hitta någon som gör en rubbning på mig men pga min stimularor och min kroniska smärta är det INGEN som vågade röra mig och känslan när svärfar tog ner kryckorna för att kunna ta sig fram var så hemsk.
Tack vare hjälp av Lina med tips på att naprapater kan göra rubbning/mobilisera med finare ord. Hittar jag en kille i stan ringer honom helt i panik och 30 min senare får en tid hos honom. Bäckenet hade hoppat riktigt kraftigt ut :( och ligger nu på plats igen. Kan gå men det känns som något kört över mig. Så mycket medecin senare och extrem mycket stöttning av familjen så håller jag tummen att detta inte händer igen för fy fan...
Vill kunna sova bara så jag orkar med mig själv oxå...

Känns så hemskt att primärvården var så ovilliga att hjälpa till. Då de som tidigare gjort detta på mig är psykiatri läkaren staffan. Så min tidigare kbt terapeut har försökt göra allt för mig fasten jag ej tillhör dem. Så tråkigt att de inte sviker mig när de inom somatiken bara väder mig ryggen. Man som varje gång blir lovad att sp kommer ej hända..
Men så blir man tyvärr behandlad inom dagens sjukvård.

Har hittat naprapaten Fredrik Andersson i Ronneby (ryggakuten) som hjälpte mig blixter snabbt du är guld värd.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards