sholgersson

Alla inlägg den 10 juli 2014

Av Sofie Holgersson - 10 juli 2014 22:28

Känslan i kroppen är mer än toppen. Att känna stöd kring sig hela resan som är toppen. Att för första gången känna att kunna ge och ta, att ha människor runt om mig som acceptera mig för den jag är och som även ta det som det blir om jag tyvärr få ändra planering ibland.
Att ha en vän ett samtal bort att kunna skricka / gråta om jag vill behöver ibland. Människor som är ärliga och säger direkt till om de anser något är fel. Känslan att någon ringer be mig om hjälp när det är något den är toppen.

Idag har vi först spenderat på brunnsbadet hela familjen ihop med svärfar och c.o en stolt mamma då dottern bara blir tuffare ocg tuffare. Även insåg att hon flöt om hon bara slutade sparka hysteriskt. Till och med vågade testa simma framåt med puffarna. Detta skulle hon visa farmor i helgen (men farmor vet inget alls). Moa och gina kämpade på under vatten gympan och natta och jag tittade på. Heja tryck ihop sträck ut utan att röra botten eller vad var det gina:)
Blev ett extra barn från stan så Lina och den lille kunde gå på vaccination som man gör vid 3 månade.
Sen kaffe ihop med min familj och Lina och ungarna.

Kvällen blev mys med fam Petersson och en sväng till torget där playtones spelade för att smyg starta tosia.

Sådant smile jag haft ikväll att träffa elever från skolan och de hälsa värmer gått. Sen att helt plötsligt ha kollegor som kommer fram och kolla läget:) det värmer så mycket finns inga ord för det.
Så jag ljuger om jag säger något annat men just nu älskar jag mitt liv där det är påväg och som allt känns nu.
Lite solbränd i hyn och en underbar familj. Vänner som finns, en arbetsplats, det är sommar och sol. Vi är lediga tillsammans :) kan inte bli bättre.

Hoppas ni alla får en bra helg för det sikta vi på:)
Sen väntas en veckan med äventyr nästa vecka.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards