sholgersson

Alla inlägg den 31 mars 2015

Av Sofie Holgersson - 31 mars 2015 19:44

Hur skall man kunna göra för att bli förstådd utan att omgivningen skall känna sig missförstådda? ?
Jag vill inte säga eller påpeka att jag har ont, jag mår skit...En rikgit dålig dag säger jag idag är ingen bra dag men annars försöker jag att inte säga något ibland är det lättare sagt än gjort. Ibland vill man bara bryta ihop totalt.
Jag känner mig väldigt besviken på mig själv att jag inte nått fram till min omgivning på rätt sätt att jag fått de illa till mods/ vi missuppfattar varandra när jag frågat kan vi byta plats eller kan du gör detta. Jag orkar ej idag/ kroppen säger ifrån så jag orkar ej med. Vill inte säga så. Och naktdelen är den att det variera från timme till timme vissa dagar beroende på hur jag gjort tidigare under dagen :(
Ena stunden fixar jag vissa saker andra stunden provisera jag fram smärtan av samma moment.. och hur skall min omgivning kunna acceptera situationen när jag själv inte kan ACCEPTERA alla dessa turbo vändnignarna..
Jag vill inte att folk skall tolka mig som en diva som bara vill rymma från sakerna..
Detta är något jag ständigt kommer ifratt både jobb och hemma.. Idag blev en sådan dag då jag känner mig rikigt misslyckad pga missuffattning och att jag inte vill prata smärta och säga jag har ont jag mår dåligt. Känner mig så besviken på mig själv att jag inte lyckats nå fram till omgivnignen på rätt sätt.. Att leva med smärta och att faktiskt ta steget att be om hjälp är ett stort steg. Men varje gång jag be om hjälp får jag dåligt samvete att jag är ynklig klara jag inte detta själv många tankar kommer upp och det är något jag måste jobba på för att kapa mig själv vid fotknölarna varje gång är allt annat än snällt. Tyvärr kan jag inte byta kropp för någon timme även om jag skulle vilja, men att ta steget åt en positivare framtid det kan alla även jag. MÅSTE lära mig att berömma mig själv mera una mig en klapp på axlen och känna mig lyckad ibland.
Den känlsan fick jag när denna kom med en vän idag

Du har en speciell plats hos mig och tack för skratten du ger mig de värmer.

Nu blir det tv och sen sova min lilla ängel har sådan hosta så detta kan bli en tuff natt. Hoppas bara hon lyckas sova trots hostan. Imorgon flyger hon till blåkulla med dagis kompisarna rn sväng och hälsa på <3

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards