sholgersson

Alla inlägg under februari 2015

Av Sofie Holgersson - 1 februari 2015 21:25

Det var en gång en liten flicka vid namn rödluvan hon var en liten ung tjej som hade fått en ny syn på livet. Hon skulle komma in i arbetslivet och det var en tuff utmaning när man varit borta länge. Hon fick sitta ner och träffa den hårda styvmamman som hade ett hjärta för passion för sitt företag. Jobba och göra det man skall i första taget är prio ett. Rödluvan gav det en chans och började snabbt veckan senare.
Första dagen träffade hon många olika figurer som sakta men säkert växte i ögonen och fick visa vem dem var. Började jobba men vargen en bestämt kvinna som visste vad hon ville hon respekterade rödluvans hinder och var snabb på att testa henne vad hon gick för. Men vagen har tagit in rödluvan i sina armar och där har det vuxit fram en vänskap.
Styvmamman var gift med en riktigt uppfinnare som alltid har skruvmejslen i högsta hugget. Skalman han har två saker att göra mat och jobb klockan ringer vart annat :)
Ute i trucken sitter timon den nyfika surrikaten som kämpar på med sitt jobb och han är inte långt ifrån pumpa som ständigt kommer och retas med han. Pumba är oxå en ung kille som är lite överallt. Timon och pumba är ett bra team två helt härliga killar.
Sen har vi lilla snurre sprätt en tjej som Rödluvan kände till sen innan. Många bullar i luften och många hjärnsläpp. Snurre sprätt är en glad positiv tjej som ställer upp för alla. Både på jobbet och utanför. Rödluvan och snurre sprätt jobbar ihop ganska mycket och det fungera bra när de inte bli stöda av att det kanstra och bankar. Trodde att vagen rev hela huser för oss och när vi ensamt stod inne i fabriken och jobbade på. Men vagen hade sakta luffat hemåt istället.
Nalle puh är en ung tjej som hörs när hickan är framme det ekar mellan väggarna. Även inte en matlåda går säkert. Minst av allt är kärleks mumsen vargen bakat. De äter nallepuh snabbt upp :)
Två personer rödluvan tycker är så söta är lady och luffsen de är ett sant kärlekspar som visar den sanna kärleken till varandra. Till och med så pass att luffsen matar lady med sötsaker medans hon blundar så snällt. Slutade med spottade och fräsande. Lakrits var inte ladys favorit men hade det varit en köttbulle hade hon nog smilet.
Rödluvan har fått jobba med en annan kvinna som har faktiskt är ett bra team med nallepuh. Det är kanin som vill ha ordning och reda kring sig och kämpar på med jobbet för att allt skall klaffa och blir bra u slutändan :)
Nere vid koket inne i fabriken står bagar smurfen och kämpar han kokar kolar och fuge för fullt. Testar nya recept emellan åt och sprider glädje kring sig.
Även ihor han jobbar hos oss han tvistar sina kolor och gör der han ska. Han säger inte så mycket han bara smila:)

Tillsammans får vi ihop ett bra tema som kämpar på med och motgångar. Allt för att styvmamman skall vara nöjd. Annars kommer det Jobba jobba.
Att styvmamman gav rödluvan en chans att få bli en del av dem är hon glad för. Att vi blivit ett sådant härligt team ihop. Tillsammans är man stark hur olika man än. Bättre att hjälpa än skällpa!

Många sömnlösa nätter pga höga smärttröskar har det blivit och detta har snurrat i huvudet tur att jag har goa kollegor som hjälper till med att spinna vidare :)

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards