sholgersson

Alla inlägg under augusti 2014

Av Sofie Holgersson - 5 augusti 2014 19:22

Idag blev det mera test av pennorna:)
Som kom i parketer förra veckan via buzzador :)

Dottern har lätt att själv hålla penorna och skiver för fullt med dem. Idag skrev hon som det stod på förpackningen sa hon smart ungen;)

Vi har testat alla pennorna och bäst av tre är stiftpennan.
Den är bägges favorit.

Läs mera på
Www.bickids.com

Jag är jätte glad att vi blev utvalda att få testa dessa pennorna:)

Av Sofie Holgersson - 4 augusti 2014 23:17

Kärlek för alla är olika saker. Ett ord kan betyda så mycket. För mig har kärleken många betydelse.

Det kan vara en komplimang som du är mitt allt.
En dotter som kommer uppkrypandes och säga till mamma sin du är bäst :)
Kärleken till ens barn finns inga ord för jag ljuger om jag säger att jag gör allt för min dotter och hur mycket man än bråkar ibland så kommer hon alltid ha störst plats i mitt hjärta.
Kärleken till ens andra hälft den man valt spendera sitt liv med. Den som finns som en stöttepelare genom mot gångar och med gångarna. Orden hjärtat/gumman värmer så i ens hjärta.

Jag är så glad att jag har träffade Daniel som ung, att vi skaffade samma intresse att dansen blev en del av oss att umgänge med vänner. Att Daniel ville flytta ihop med mig och ända mitt liv. Att växa från den tonåring man var till att helt plötsligt sambo och flyttat hemifrån. Att leva som sambo med en lastbilschaufför där man fick spendeta mycket tid själv. Att ibland vara så ledsen att man ville inget annat än säga du måste hem. Jag behöver dig.
Den dagen jag fick mitt första problem med sjukhus ärende trode jag att inte att jag skulle orkar själv. När det hela tiden kom nya saker läkarna sa och funderade på till att man stod där opererad och ett par månade senare få veta på akuten att det fanns ett liv i magen på en. Alla turer fram och tillbaka alla som fått köra en fram och tillbaka. Men dagen vi fick veta moa växte inuti mig ändrades mycket. Vi skulle helt plötsligt få ett stort ansvar att ta hand om en bebis att bli mor och far. Bli förebilder till ett nytt litet liv. Att se denna lilla tjej växa. Att vi lyckats skapa denna underbara goa tjej som har varit hemsk till och från. Men jag hoppas att Moa lär sig att hur dumma saker man än gör blir mamma och pappa inte lika arga när man säger sanningen direkt. Utan bara när man springer från sina problem. Jag älskar vår dotter och kan säga att det är det bästa vi någonsin gjort Daniel.
Tillsammans är vi så starka och med alla mot gångar dessa åren vi haft så har der bara gjort osa starkare. Vi har varandra <3

Av Sofie Holgersson - 2 augusti 2014 10:09

Vi har blivit uttagna att buzza BIG Kids learnersortiment!

Detta ser både Moa och jag fram emot :)

Vårat parket kom i torsdags och idag äntligen som Moa sa fick hon öppna förpackningarna och testa lite pennor. Utan att föklara så höll hon pennan som de visade på bilden och det tog ett par sek knappt det så hade pennan testats att skriva MOA med:)

Jag själv tycker den var smidig för henne att hålla i och inte så klumpig som jag först trodde den skulle vara.
Ett minus är att vi lyckas inte byta stift smidigt i stift pennan men skall be mannen kolla lite senare för att se om det kanske är så jävla att jag inte är så teknisk :)
En postiv sak är att det är tjockare stift som hon inte bryter av så enkelt. Samtidigt som det vara längre:)


www.bickids.com


Kan säga att stift penann kostat kring 19.90-29.90 finns på ica, coop eller likanade.
Den är värd de pengarna. 


Jag har blivit en Buzzador och genomför olika kampanjer just nu denna för BIC:s Learnersortiment.

Detta är riktigt roligt om jag får säga min mening:)

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards