sholgersson

Alla inlägg den 14 augusti 2014

Av Sofie Holgersson - 14 augusti 2014 19:39

Jag är trött på att alltid ge upp  aldrig ge fullt och lite till. Nu har jag kommit in i detta att jag kan jag vill jag ska... Och det gäller allt. Jag mår inte bra över hur jag ser ut kroppligt längre det finns mycket att jobbar på. Då är det inte kilona vi pratar om utan allt Häng överallt.. Är riktigt trött på att ständigt känna mig trött och orkeslös och jag tror att det kan ha med att göra på motion och kosten. 

Tack vare en tjej som var här i helgen så kände även jag med hjälp av att ha någon jag kan fråga som angående kosten på ett sätt jag förstår så kände jag att även jag vågade ge mig in på detta med kosten och räkna kolhydrater. En riktigt spännande utmaning kan jag allt säga. Träningen har jag varit igång med hyfsat denna sommaren. Moa och jag har kämpat på våran runda med henne på cykel och traskat på. Men nu har vi nya mål och nya rutiner försöker skapas fram. Det är allt annat än lätt men jag har tur Martina sms bombar mig vilket jag tycker är jätte bra för det ger mig en driv kraft. Jag fungera lite så att ju mer som peppar mig desto roligare är det. Sen är MOA världens bästa tränings kompis hon kämpar på sin mamma för fullt.
Denna veckan har jag dessutom blivit förkyld och fått ont i halsen men det hindrar inte oss på våra promenader för vi kämpar på mot nya mål. Nu vill jag med känna att jag trivs med mig och få känna mig pigg det längtar jag till SÅ MYCKET. 

     


Det skönaste med raska promenader är att jag känner hur kroppen pulsera och ge mig mer endorfiner till smärtlindringen kan lätt bara lägga mig när jag gått en sväng för att då är det skönt.

Hoppas med magen vänjer sig vid min ändrade matvana. För just nu är jag uppblåst. Det är inte kul att ständigt känna sig blåst hahaha. skämt och sidor det kommer inom en vecka i alla fall för just nu är det jobbigt att ständigt går med gaser.

Kvällarna denna veckan har varit jobbiga då min praktik började i tisdags och att bära eller sitta stilla är inte kul kroppligt. jag vet inte hur detta kommer bli denna veckan har varit tuff skönt att få ut en massa i promenaderna. Sen blir det  soffan och vila för det behöver jag 10ggr mera nu kan jag säga. Jag är helt slut i kroppen för jag orkar inte mera ibland och det kommer nog ta ett tag för kroppen att vänja sig helt vid min praktik igen men det kommer det positiva är att jag storm trivs på skoaln och det gör mycket.


Nu blir det VILA så man orkar med imorogn med. 

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards