sholgersson

Alla inlägg den 17 augusti 2014

Av Sofie Holgersson - 17 augusti 2014 21:43

Denna helgen har mitt humör varit helt ärligt UPP och NER. Jag kan inte säga helt vad det beror på.
Lite blandat med förkylning med snuva och hosa så det känns som jag går sönder inom min, dålig sömn m.m

Fredagen kändes det hyfsat förkylningen hade kommit men det var inte så hemsk, Morgonen blev en promenad till dagis med världens lyckligaste tjej. Så mallig för att hon fick cykla till dagis.

 

Sen blev det hem och spinga genom duschen och vidare till praktiken. Där det väntades en massa roliga saker bland annat KICK OFF. Vi började med att försöka få ihop en gigantisk tavla som skall stå i ett av klassrummen på skolan.

 

Sen gick vi runt på skoaln och letade mera saker som skulle fixas. Jag fick äran att sätta mig ner och skriva upp alla skåps nr som fanns på hela skolan då det var dax för respektive lärare att få para ihop elev och nr på skåpen. Det är lite förändringar på skolan denna terminen. Kommer nog bli bra man får nog försöka ha ögonen öppna för nya utmaningar. Kan nog säga så pass att det är lite annorlunda. Veckan som kommer nu är skolstarten för samtliga elever på Karl-Oskarskolan och det skall bli kul att få se vad som hänt under sommaren. Men det blir en lugn vecka det är lite annat planerat denna veckan för de lektionerna börjar på fredag.
Kick offen var det roligaste jag varit med om. Vi var i brunnsparken och hade picknick lunch sen var det  teamindelning och lekar på hög skratt nivå. En av grenarna  kunde till och med jag och får nog säga att jag har nog övat i många månade. Vi hade kryckstaffet, vi är en bra blandning av många olika personligheter som faktiskt klicka rikligt bra. Så det skal bli kul att få jobba med alla de roliga personligheterna. Sen har vi alla dåliga dagar men de tar vi som det kommer.


   

Sen blev det soffan för mig den fredagen för jag var helt slut och hade börjat hosta;( 

 

Lördagen var jobbig hostat så mycket att jag velat ligga i fosterställning. Kroppen har värkt så hemsk att jag varit liggandes eller stående för min nervskada har gjort så ont. Men lite har jag hjälpt Daniel med att lägga på medel på bilen. Så lite snäll ha jag allt varit men det tror jag han tycker med.
Svärfar och Gina var här för de var så himla gulliga och lånade ut en fönsterputsaret till mig. Så frun kan bli nöjd över fönsterna när jag tittar ut:) Det sjuka är att det gick skit snabbt att putsa våra fönster ibland finns det fördelar med att inte riktigit kunna sitta. Lite nytta har blivit gjort genom det.
Tyvärr har jag varit sådan i humöret att det varit värre än vara gravid med humör svängningar. Känt mig arg, ledsen, glad m.m på en och samma gång det har varit hemskt. Att sova sten dåligt med massor med smärta och förkylning med hosta på det är inget att rekommendera.
Jag vet att tills man kommer in i allt detta med kosten så är det en massa scannande av matvarorna men har håller det jag skall äta fastern jag varit dålig det har ju blivit mindre då träningen inte varit med i bilden.

   

Kan nog säga att träningen legat och sovit oxå. Men hoppas att kroppen är redo för i morgon börjar vi igen med nya tag igen och jag längtar tills i morgon rent allmänt. Ny dag på praktiken med att gå igenom det sista inför att eleverna kommer på tisdag. Sen personalfotografering står på agendan så den stor frågan är vad skall jag ha på mig..... Sen blir det hem och göra fika för på kvällen får jag gäster:) Delar av Rehab gänget från HT 10 kommer hit på lite fika så jag får ju passa på att baka till de jag skall hålla min kost men det hindra ju inte mig från att få baka till andra. Se fram emot att få träffa de och höra hur allt gått för de. Det är ju ett tag sen vi slutade i karlskorna nu. Man säger alltid att man skall hålla ihop och hålla kontakten men det blir oftast inte så. Ganska kul att jag lyckats få ihop oss.

Så nu skall en hostig och snuvig fru gå och kura ner sig så jag orkar med min morgon dag med allt spännande som skall hända. 

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards