sholgersson

Alla inlägg den 16 juni 2014

Av Sofie Holgersson - 16 juni 2014 20:38

Igår när jag skulle gå och lägga mig insåg jag att dotterns hjärta slog rikigt ogämt och väldigt snabbt. Ringde 1177 för att kolla om det kunde vara en biverkning på medicinerna. Men de sa att jag omgående skulle in med henne. Så det blev att slita upp henne och åka in. Påväg in sa hon att hon det kändes som någon tryckte henne på bröstet... väl inne så gick det snabbt, vi fick åka hem igen för det är biverkning på medicinerna... hem försöka sova var inte lätt somnade nog närmre 2.30 sen kl 6.00 ringde klockan för ett ny tripp till barn och denna gången bokat besök ang astman.
Moa var riktigt trött men jag för står henne då det är så för oss alla.
Hon var super dukigt i Karlskrona gjode vsd läkare sa med mera. Så nu skall det mixtra jätte mycket med hennes medeciner byta ut en av dem nästa ggr hon blir dålig.

Blev stopp på apoteket för att införskaffa massor för förkylning, hista, halsont då hela familjen har problemet...
Även isglass inhandlades..

Väl hemma försökte vi vila moa var ibte trött men började gråta och sen såg det ut såhör

Jag lycakdes inte vilja fastän jag hade behövt det.
Gjode köttfäslimpa med brunsås och potatis men det var inte lätt att krydda när ingen smak finns.. moa komenterade att det var starkt gjorde även lite annorlunda sallad med tomat och rödlök så skönt att göra något anorlunda men även det smakade inte ett smack.
Moa ligger i sin säng genom förkyld daneil snarkar på soffan och jag får ingen luft igenom näsan och känns som sandpapper i halsen. Även febrig.. väntar på kvälls kuren av mediciner sen kryper jag ner och sover behöver det..

Hoppas moa snart bli bättre jobbigt med sjuk man, dotter när man inte själv är helt 100 och förkylning slår ut mig totalt då mins leder värker för fullt. . Så jag hoppad på kurera från apoteket att jag snabbt är på benen... god natt nu är det medicin dax?

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards