sholgersson

Alla inlägg den 20 juni 2013

Av Sofie Holgersson - 20 juni 2013 00:51

Idag har varit en riktigt seg dag. Jag har varit jätte trött somnade nog till på soffan kring lunch för helt plötsligt var jag längre fram i tv programmet.. Men skönt var det.
Jag har varit på arbetsterapi. Idag och idag fick jag läxa med mig hem så om 11 dagar är det komma tillbaka och se hur det gått. Alltid spännande med utmaningar och jag vill känna att jag lyckas denna gången. Man få börjar med små steg så kanske det fungera. Har även laddat ner en bra app notes och den är toppen. Kam även göra handla listor med mera. Vi skall försöka jobba med appar wfterdom mobilen har jag till 99%på mig.
Sen blev det premiärturen som handledare och Marie bakom ratten:) så skönt att komma iväg lite på egen hand. Mycket skratt blir det på våra träffar vi har alltid lika kul. Blev även bjudna på middag! Vet inte men Moa äter som en häst hos alla andra men inte hemma mammas mat än nog inte lika god..
Igår började Daniel tidigt och Moa fick vara hemma hos mig men vi tig färdtjänsten in till svärmor efter en seg start på dagen:) vi slappade i poolen och passade på att sola lite! Kan säga art jag har bränt mig ganska lite eller inte. Tur jag bara känner av det i vänstra benet något positivt med att inte känna av höger benet. Positivt tänkande:) Svärmor bjöd oss på middag alltid lika gått att bli bjuden. Vi fick även fika mjukpepparkaka inte fel så smaskigt. Daniel kom och hämtade oss och då fick vi med oss lite trädgårdsmöbler aldrig fel:)

Ne nu är det dax att sova imorgon väntas ett pass med sjukgymnasten sen hoppas jag att kroppen fixar att baka lite:) tur jag har arbetstol i köket den bästa uppfinningen som finns. Beroende på gubben när han slutar blir det nog en sväng till lövmarknaden i Karlskrona. Om det inte regnar vill säga.

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards