sholgersson

Alla inlägg den 24 september 2014

Av Sofie Holgersson - 24 september 2014 07:14

Nu har jag haft många dåliga dagar på rad.. söndagen var smärtan hemsk och ja sådana dagar kommer ibland. Tog även måndagen som vilo dag då allt inte var bra även då. Men besviken att behlva ta vid behovs medecin då inte någonting av mina andra knep hjälpte :(
Igår var inte inget helt på topp heller. Min naprapat bokade in mig för att kolla bäckenent då det strålar så ut i det...
Men innan jag träffade honom blev det ett möte med arbetsförmedlingen och förklara min frustration över att han tyckte jag skulle avsluta på skolan i fredags. Jag letar som sakt ny praktikplats och det är inte det enklaste
Men jag vill inget hellre än att hålla igång tills jag hittar en ny. Och där hade vi lite delade meningar.. Fick läxa av han förra veckan och han var imponerad att jag gjort den :)

Sen var det Fredrick som stod på schemat. Han hittade låsningar upp i bröstryggen och bäckenet hade han inte många ord att säga om. Men efter uppmjukning och uträtning så kändes det skönt i ryggen i alla fall.
Fick lite tips på hur jag skall kunna teäna bålmusklen för att styrka detta lite. Och övninar jag fått innan var kanske inte snällt sa han man kan ju inte sätta sig på en cykel innan man kan krypa. Det var hans kommentar. .

Som tur väl har jag en underbar vän med barn som körde hem mig igår och även hämtade hem moa. Så ungarna kunde leka för fullt en stund. Och jag fuck bebis mys på golvet åt en skrattade bus unge. Även tejpad i nacken igen hoppas och det känns skönt.

Imorse när jag vaknade kände jag mig som en 26 åring i 65 årings kropp helt stel och kunde knappt röra mig.
Men med hoppet på att lite värme, rörelse i lungnare tempo så blir det skukgymnastik och akupunktur sen till skolan och dessa underbara ungdomar :)

Hoppas ni får en bra dag :)

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards