sholgersson

Alla inlägg den 3 februari 2016

Av Sofie Holgersson - 3 februari 2016 06:10

Vakande med sådana spänning / värk som ett bälte runt höfterna lite otäckt... Känns precis som någon spänt åt ett bälte och jag legat fast spänd i någon dum positipn hela natten... aha nu vet jag jävla Daniel undrar om han har spännt fast mig med ett spännband för att jag skulle ligga stilla i natt när jag sov :) skämt o sidor.
Tur jag hittade det lilla värme beltet nu har man lyckats stapla sig ner i sängen igen med detta kring höfterna för att för hoppniugnsvis låta värken släppa lite.
Ganska mysigt att höra Daniel och Moas andetag brevid sig.

Nu är vi inne i februari månad och snön är borta och våren börjar närma sig lite.. Nästa vecka är det vi som fira 3 årig bröllopsdag sen 14 år ihop också. Man var ju rena barnet när man som 13 åring träffade Daniel <3
Tiden springer snabbt iväg

Många saker snurra i huvudet som ord Moa sa igår.. Jag sa åt henne att städa sitt rum då var jag en ganska elak mamma... Då går hon och rita en bild först är hon så arg att det är en ful bild som hon sa sen när jag fick titta så har hon ritat en flicka som är ledsen med sur mun och tårar som rinner på kindena.. men inte nog med det så hade hon ett brustet hjärta också. Vad får hon allt ifrån bara för att hon skulle städa så var hon sådan... Man kan ju inte annat än förvånas åt denna lille. Våran alldeles egna goding som jag har fått äran att vara mamma till.

Tack alla ni som finns här <3

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards