sholgersson

Alla inlägg den 9 juli 2015

Av Sofie Holgersson - 9 juli 2015 22:32

Denna veckan började semester lite gran att jag ändrat lite arbetstider och att moa är mindre på dagis under sammanslagningen. För henne innevär detta att hon får vara med mig under träning tufft för oss bägge just nu... jag har svårt att få ihop detta och nu med omställningen är kroppen helt slut.. jag kämpat på och jobbar så gått jag kan denna veckan har jag varit mina timmar så en långhelg skall bli helt underbart nu kan jag lova vila upp mig och få familjetid.

Lördagen spenderades tidigt med en familje utflykt till växjö med hotellfrulost och shopping. Sen belv det pool häng och grillning med athle och till maten kom underbara jessica en sväng och pratade gamla minnen och lärde Daniel och athle suga ur en meter långt sugrör :):)

Söndagen blev det Tingsryd och monsterrace i solen :) sen ett efterlängtat dopp samt hämtmat på kvällen.

Vi började veckan med att ta en fika hos lina och barnen gubben hennes kom med alltid lika trevligt.

Sen tisdagen blev det att hänga med min mormor och mina små syster till en eftermiddag på Eriksberg med bus och lek för oss alla.

Onsdagen faktiskt fick moa och jag leverands av athles vinst en cykel så vi passade på en cykeltur genom byn och ett stopp i lekpark var självklart :)

Idag belv det k-na leta poolskydd och lämna felköp. Sen packa inför resa och kaffe mys med Marthina samt nagellacks målning :)

Nu blir det sängen så gåbandet kan få sig en påhälsning imorgon :)
Det gnisslande ljudet fixade jag och Marthina innan :)

Presentation

Mitt namn är Sofie Holgersson och jag är 35 år. Här får du läsa om mig och mitt liv som mamma. Hur jag inte ger/gett upp. Utan blivit starkare :)
En kamp mot mig själv och min egna vilja! Där jag bestämmer.

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards